Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, fruit, gehakt, groente, knoflook, komkommer, laos, melk, olie, peper, sesamolie, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Minimania:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: