Recept uit De Thaise keuken:
Tempura van aubergine en paprika met zoete chilidipsaus
- Ingrediënten:
- aubergine, bloem, eidooier, knoflook, limoen, rijstazijn, rode paprika, rode peper, suiker, thaise vissaus en wortel
- Keuken:
- Thais
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, courgette, fruit, gember, groente, kaneel, knoflook, koriander, olie, olijfolie, peper, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit I love groente:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: