Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Caraïbische kipstukjes
- Ingrediënten:
- bloem, bruine rum, frituurolie, kippendij, limoensap, paprikapoeder, sojasaus en suiker
- Keuken:
- Caraïbisch
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, cayennepeper, citroen, ei, fruit, gehakt, gist, groente, kaneel, knoflook, melk, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, tijm, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Chez Adriaan:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: