Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, curry, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, rijst, specerijen, spinazie, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Food en So Much More:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Speisekammer:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit BioBudget:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit I love groente:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china: