Recept uit Sous vide:
Rode-wijn-kreeft saus
- Ingrediënten:
- champignons, kalfsfond, kreeft, laurier, sjalot, tijm, ui, rode wijn en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, selderij, sjalot, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Brindisa:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table: