Recept uit Proef Puglia:
artisjokken gevuld met kalfsgehakt
- Ingrediënten:
- artisjokken, bladpeterselie, brood, citroen, ei, extra vergine olijfolie, kalfsgehakt, olijfolie, pecorino, vleesbouillon en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Melk & dadels:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: