Recept uit Solo Food:
Procureurstoof met rode wijn en laurier
- Ingrediënten:
- bleekselderij, tomaat, knoflook, laurierblaadjes, procureur, rode wijn, ui, verse rozemarijn en vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, buikspek, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, specerijen, spek, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Solo Food:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Home made:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Lunch / buffet / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: