Recept uit Keukenlab:
Marinade voor kip
- Ingrediënten:
- baksoda, maïzena, olie en sojasaus
- Soort:
- vegan / marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, droge sherry, ei, gember, groene paprika, ketjap benteng manis, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, olie, peper, plantaardige olie, prei, rode paprika, sambal oelek, sesamolie, sherry, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zoete indonesische sojasaus, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit Zomerslank met Sonja:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Lunch / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: