180 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisfiletbieslookbloembotercayennepeperdilleeigerookte zalmknoflookkomkommerlaurierbladmayonaiseolijfoliepeperpeterselieroomsjalotslagroomsuikertomaatuiwaterwitte wijnzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Vis-tomatenzult

Ingrediënten:
baarsfilet, citroensap, doperwten uit blik, dragon, ei, italiaanse slasaus, laurier, paprikapoeder, peperkorrels, selderijzout, tomatensap, ui, water, witte gelatine, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
azijn / vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Salade van vis en garnalen

Ingrediënten:
chilipeper, citroensap, garnaal, krab, kropsla, olijfolie, verse munt, zeepalingfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Sardinische zite met vis

Ingrediënten:
boter, citroensap, goudse kaas, kabeljauwfilet, koolvisfilet, pasta, peper, prei, slagroom, tomaat, venkel, visbouillon, witte wijn, zite en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vis in druivebladen - psari se ambelofilla

Ingrediënten:
baarsfilet, citroensap, ingemaakte druivenbladeren, kappertjes, krenten, olijfolie, olijven, oregano, peper, pijnboompitten, rougets, sardine, tomaat, tongfilet, verse tijm, zout en zwaardvisfilet

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zalmtimbaaltje

Ingrediënten:
balsamicoazijn, citroensap, olijfolie, sjalot, waterkers, zalm en zeezout

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Koele soep met kuit - golden caviar soup

Ingrediënten:
aquavit, citroensap, golden whitefish caviar, ijsgruis, karnemelk, karwijzaad, komkommer, peper, verse dille, verse zuurkool, zalmkuit, zoete gele ui, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Zalmforel met bulgurtartaar, salsa van ingemaakte citroen en aardperenchips

Ingrediënten:
aardperen, bulgur, citroensap, gemalen piment, groene olijven, grof zeezout, ingemaakte citroenen, komijnzaad, korianderzaad, limoen, olijfolie, peterselie, rode chilipeper, sjalot, zalmfilet, zalmforel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Mojama met spinazie, oregano en citroen

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, majoraan, mojama, olijfolie, spinazie, oregano, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Frisse tartaar van zalm en groene appel

Ingrediënten:
avocado, citroensap, dragon, groene appel, grof zeezout, kervel, komkommer, lente ui, olijfolie, shisokiemen, slagroom, sojasaus, zalmmoten en zout

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Astoria-forellen

Ingrediënten:
asperges uit blik, azijn, cayennepeper, citroensap, forel, kaviaar, mayonaise, slagroom en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Koude avocadosoep

Ingrediënten:
avocado, bieslook, cayennepeper, citroensap, gerookte garnalen, gerookte zalm, gerookte zalmforel, peper, room, visbouillon en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Vismousse

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, ei, gerookte forel, gerookte heilbot, gerookte makreel, mon chou, peterselie, sla, slagroom, witte peper en zout

Soort:
vis
Haal meer recepten op...