Recept uit Puur Eten 2:
Lamsvlees met kruiden, tomaat en gebakken wortelen
- Ingrediënten:
- knoflook, lamsbout, rozemarijn, tijm, tomaat en wortel
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, courgette, groente, knoflook, kruiden, lamsschouder, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Puur Eten 2:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Avondmaal uit Home Made winter:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Balletjes:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: