Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Zout met een smaakje
- Ingrediënten:
- citroengras, citroenrasp, gember, jasmijnthee, lavendel, limoenrasp, rozemarijn, szechuanpeper, tijm, vanille, venkelzaad, verse peper en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Lunch / buffet / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.: