416 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisansjovisfiletbasilicumbloembotercitroencitroensapeiknoflooklaurierbladmelkolijfoliepeperpeterseliesjalotspaghettitomaatuivisbouillonwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Ragoût van vis

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon / vis
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Fantastische lasagne met vis

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroen, garnalen, kerstomaat, lasagnavellen, laurier, melk, muskaatnoot, pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, rucola, venkelknol, visfilet, witte ui, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Carpaccio van gerookte vis

Ingrediënten:
bieslook, citroen, gerookte forel, gerookte zalm, gerookte zalmforel, kappertjes, olie, peper, peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Saté ikan (Saté van vis)

Ingrediënten:
djinten, ei, kabeljauw, ketoembar, knoflook, laos, meel, paneermeel, peper, peterselie, prei, santen, schelvis, sereh, suiker en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Vis En Schaaldierensoep Met Sinaasappel En Chili

Ingrediënten:
basilicum, dille, garnaal, kabeljauw, kreeftenbouillon, olijfolie, gezeefde tomaten, sambal oelek, sinaasappel, slagroom, stokvis, knoflook, tijm, maïzena, tomatenblokjes uit blik, kruiden, zalm en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Carpaccio van vis - carpaccio di pesce

Ingrediënten:
cognac, knoflook, olijfolie, peper, verse bladpeterselie, verse tijm, zalmfilet, zout en zwaardvisfilet

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Gegrilde roodbaars niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, babykappertjes, bladpeterselie, citroensap, extra vierge-olijfolie, roodbaarsfilet, rucola, tasty tom tomaat en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Roerei met gerookte kuit

Ingrediënten:
boter, bottarga, gerookte kuit, melk, scharrelei, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Fettucelle met gebakken gamba's en foreleitjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, fettucelle, foreleitjes, gamba, lintpasta, olie, olijfolie, schaal- en schelpdierenbouillon en tagliatelle

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Linguine met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, ansjovispasta, bladpeterselie, extra vierge olijfolie, knoflook, linguine en pruimtomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Spaghetti alla putanesca

Ingrediënten:
ansjovis in olie, bladpeterselie, citroen, kaneel, kappertjes, knoflook, passata, rode spaanse peper, spaghetti, tonijn in olie en zwarte olijven

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Makreeltartaar met mierikswortel & carta di musica

Ingrediënten:
augurk, bladpeterselie, carta di musica, citroen, extra vierge-olijfolie, fijn zout, kappertjes, komkommer, kristalsuiker, makreelfilet, mierikswortelsaus en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Mojama met piquillopepers en kapperappeltjes

Ingrediënten:
bladsla, citroen, dressing, kapperappeltjes, knoflook, mojama, olijfolie, piquillopepers, sherryazijn, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Linguine met kaviaar

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, kaviaar, linguine, ui en wodka

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Vissoep met cognac - sopa de pescado

Ingrediënten:
cognac, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, laurierblad, olijfolie, pruimtomaat, rode wijn, spaanse ui, verse bladpeterselie, visafval, visbouillon, wortel, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Haal meer recepten op...