445 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapdroge witte wijngroentebouillonknoflookkruidenlaurierlaurierbladoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnsjalottomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Halloumi, wortels & cannelinibonen

Ingrediënten:
babywortels, biologische citroen, cannellinibonen, citroentijm, dikke griekse yoghurt, extra vergine olijfolie, gehakt, halloumi, honing, olijfolie, platbrood, rode ui, rucola, vruchtensap, gemalen komijn, walnoten en zeezout

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Met honing geroosterde wortelen met tahinyoghurt

Ingrediënten:
citroensap, griekse yoghurt, honing, knoflook, komijnzaad, koriander, korianderzaad, olijfolie, tahin, tijm, wortelen, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gepofte wortelen met mango, sesam en klaverzuring

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilipeper, fleur de sel, kerstomaat, klaverzuring, knoflook, kruidnagels, laurier, mango, munt, olijfolie, paarse shiso, peper, sesamzaad, steranijs, tijm en wortel

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gepofte wortelen met geitenkaas en wasabi-erwten

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, fleur de sel, franse sjalot, jonge geitenkaas, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, paarse wortel, peper, steranijs, tijm, wasabi-erwten en waterkers

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht uit Liever lokaal:

Aardpeer met hazelnoten en haverwortel

Ingrediënten:
aardperen, grof zeezout, haverwortel, hazelnoten, olijfolie, pastinaak, peper, rozemarijn, schorseneren, tijm, witte wortel, wortel en wortelpeterselie

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Langzaam gegaarde lamsbout

Ingrediënten:
acaciahoning, bladpeterselie, ciderazijn, donker bier, gezouten citroen, grove mosterd, knolgroenten, lamsbout, olijfolie, peer, peper, sjalot, tijm, water, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Haal meer recepten op...