854 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloemboterbouquet garnieigroentekippenbouillonknoflooklaurierolieolijfoliepancettapeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnsjalottijmtomaattomatenpureeuivleeswaterwitte wijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hutspot met varkensvlees

Ingrediënten:
braadworst, knoflook, laurier, mosterd, peper, peterselie, prei, raap, savooiekool, selderij, spruiten, tijm, ui, varkensoren, varkenspoten, varkenstong, varkensvet, varkensvlees, water, wit vers spek, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zoetzuur varkensvlees

Ingrediënten:
ananas, ketjap manis, maïszetmeel, olie, paprika, suiker, taugé, tomatenketchup, ui, varkensvlees, water en wortel

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Varkensvlees met bonen

Ingrediënten:
bleekselderij, borlottibonen, chilipepers, cotechino, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, rozemarijn, salie, ui, varkenskrabbetjes, varkensoren, varkenspootjes, varkensstaart, wortel, zout en zwoerd

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Runderstoof met wortel

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, knoflook, olijfolie, rode wijn, schoudermuis, spek, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gezouten varkensvlees met linzen

Ingrediënten:
bouquet garni, gezouten buikspek, gezouten varkensschenkel, jeneverbes, knoflook, koolraap, laurierblad, pastinaak, prei, puylinzen, raap, ui, verse peterselie, wortel en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Wortels, waterkers en speck

Ingrediënten:
appelbalsamico, bakzout, berkentakken, druivenpitolie, duindoornsap, gerookt spek, miniwaterkers, mosterd, tuinkers, wortelen en zeewater

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Linzen met spek en worst

Ingrediënten:
buikspek, knoflook, kruidnagels, laurierblaadje, linzen, olijfolie, saucijs, spruiten, ui, wortel en zout

Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Aubergine gevuld met varkensvlees

Ingrediënten:
aubergine, bamboescheuten, bosui, bouillon, buikspek, chinese champignons, gember, knoflook, peper, rijstwijn, sojasaus, ui, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Borschtsch met rundvlees en spek

Ingrediënten:
augurk, augurkensap, azijn, dille, kaneelpoeder, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, oregano, paprikapoeder rosenscharf, prei, rode biet, rookspek, rundvlees, tomatenpuree, ui, vleesbouillon, witte kool, wortel, zout, zure room en zwarte peperkorrels

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Varkensvlees met BBQ-saus, wafels & coleslaw

Ingrediënten:
bbq-saus, boter, ei, extra vierge olijfolie, halfvolle melk, munt, natriumbicarbonaat, rode spaanse peper, rode ui, suiker, varkensvlees, witte kool, wittewijnazijn, wortel, zelfrijzend bakmeel, zuiveringszout en zwoerd

Soort:
vlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gratin van varkensvlees en bonen - tian de haricots

Ingrediënten:
bouquet garni, cocobonen, gedroogde witte bonen, kruidnagel, limabonen, olijfolie, peper, tomaat, ui, varkensschouderlappen, verse salieblaadjes, water, wortel, zout en zuurkoolspek

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / peulvruchten / varkensvlees
Haal meer recepten op...