45 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbladerdeegcitroensapdijonmosterdeieidooierguinnessknoflookmelknootmuskaatolieparmezaanse kaaspeperpreiricottarunderbouillonrunderstoofvleessjalotslagroomsuikeruiwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:

Quiche met bietenblad (of snijbiet) en ricotta

Ingrediënten:
bietenloof, bloem, boter, ei, eidooier, knoflook, koolzaadolie, melk, olijfolie, ricotta, slagroom, snijbiet, tijm, ui, volle melk en zeezout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:

Quiche met sla, lente-ui en kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, cheddar, ei, eidooier, harde geitenkaas, koolzaadolie, lancashirekaas, lente-ui, little gem, melk, olijfolie, slagroom, volle melk en zeezout

Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Kippasteitjes met pesto

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, cherrytomaatjes, diepvriesbladerdeeg, ei, kippenbouillon, kippenvlees, nigellazaad, olijfolie, pesto, prei, sesamzaad, slagroom en voorgebakken pasteibak

Soort:
quiche
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Perdeli pilav - Gesluierde rijst

Ingrediënten:
amandelschaafsel, blanke amandelen, bloem, boter, ei, kaneelpoeder, kip, olijfolie, pimentpoeder, plantaardige olie, risottorijst, ui, wijnsteenbakpoeder en wortel

Keuken:
Turks
Soort:
quiche
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Runza's

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gedroogde gist, gehakt, groene kool, melk, peper, plantaardige olie, suiker, water en zout

Keuken:
Duits / Russisch / Amerikaans
Soort:
quiche
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Taart met groene groenten en artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, bloem, boter, citroensap, groene bladgroenten, marjolein, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, ui, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Steak en madeirapudding

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, dijonmosterd, madeira, olie, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderstoofvlees, ui, water, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
quiche
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Steak en Guinnesspudding

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, dijonmosterd, guinness, olie, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderstoofvlees, ui, water, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Iers
Soort:
quiche
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Steak en preipudding

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, dijonmosterd, guinness, olie, prei, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderstoofvlees, ui, water, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
quiche
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Steak en rode wijnpudding

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, dijonmosterd, olie, rode wijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderstoofvlees, ui, water, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
quiche
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Steak en champignonpudding

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, champignons, dijonmosterd, guinness, olie, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderstoofvlees, ui, water, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
quiche
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Pesto-ricottataart

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, groene pesto, melbatoast, milde olijfolie, ricotta, verse basilicum, zonnebloempitten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Uientaart - tarta de cebolla

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, gruyère, koffieroom, margarine, olijfolie, peper, ui en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Uientaart

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, eidooier, marsala, nootmuskaat, olie, suiker en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:

Empanadillas de carne

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, ei, eierdooier, half-om-halfgehakt, knoflook, olijfolie, peper, serranoham, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Tortino di scarola e porri

Ingrediënten:
00-meel, andijvie, boter, extra vergine olijfolie, knoflook, port, prei, rozijn, zachte schapenkaas en zwarte olijf

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

Steak-and-kidney pie

Ingrediënten:
bakpoeder, bleekselderij, bloem, boter, braadvet, draadjesvlees, lavas, nieren, nootmuskaat, olie, paddestoelen, peterselie, reuzel, rode wijn, runderbouillon, salie, stout, ui, wortel en zelfrijzend bakmeel

Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Pizza met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokharten, basilicum, bloem, boter, gist, mozzarella, olie, oregano, rozemarijn, salami, tomaat, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Groenteflapjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, cayennepeper, chilipoeder, ei, feta, gele rozijnen, mozzarella, olie, pijnboompitten, spinazie, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:

beef, guiness & stilton pie

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, ei, gele uien, guinness, kruidentuiltje, laurierblaadjes, look, olijfolie, peper, rode ui, rundsbouillon, rundszenuwstuk, selderij, sherry, stilton, water, worcestershiresaus, wortelen en zout

Soort:
quiche
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Recept uit Bouillon:

Strudel van bospaddenstoelen en kastanjes

Ingrediënten:
bloem, boter, bundelzwammen, cantharel, citroenrasp, eekhoorntjesbrood, filodeeg, kastanje, knoflook, olijfolie, paddenstoel, paddenstoelenbouillon, sjalot, stekelzwammen, tijmblaadjes en ui

Soort:
quiche / paddenstoelen
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Siciliaanse pastei - il timballo del gattopardo

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bloemen, boter, bouillon, caciocavallo, eekhoorntjesbrood, ei, eierdooier, eiwit, gedroogde bonen, kalfsschenkel, kaneel, kippenborst, kruidnagel, lever, marsala vergine soleras, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, penne rigate, peper, rauwe ham, tomatenpuree, truffel, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Stuzzichini al formaggio e mele verdi

Ingrediënten:
00-meel, bieslook, boter, crescenza, eidooier, extra vergine olijfolie, granny smith appel, mascarpone, paprikapoeder, parmezaanse kaas, ricotta, walnoten en zachte geitenkaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Haal meer recepten op...