Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Irish stew met lamshals
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, lamsbouillon, lamshals, lamsnek, peper, tijm, ui, vlees, vleesbouillon, wortel en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, fruit, groente, kaas, knoflook, knolselderij, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, tijm, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: