Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bechamel- of melksaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, laurier, melk, nootmuskaat, ui, witte peper en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rode wijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Deutsche Küche:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter: