Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Koch!:
Recept uit Yo Kids:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Junges Gemüse:
Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: