91 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouillonfondknoflooklauriermager rundvleesmaïzenaolijfolieoreganopeperpeterselierode wijnrundvleesspektijmtomaattomatenpureeuivleeswaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Lunch / avondmaal uit 52 Soepen:

Noedelsoep Met Rosbief En Gemarineerde Groenten

Ingrediënten:
babyspinazie, chilisaus, bruine suiker, gebakken uitjes, gember, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, noedels, oestersaus, bakolie, rosbief, sesamolie, sesamzaad, srirachasaus, knoflook, vleesbouillon en wortel

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Suan-la t'ang - Rundvleessoep

Ingrediënten:
bamboespruiten, biefstuk, chinese chilisaus, ei, garnaal, gedroogde chinese paddestoelen, lente-ui, maïzena, peper, rosbief, runderbouillon, sesamolie, sojasaus, tahoe en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Rundvlees met champignons

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, chinese rijstwijn, knoflookpoeder, lichte chinese sojasaus, mager rundvlees, maïzena, peper, runderbouillon, sherry en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Rundvlees met uien

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, gemberwortel, mager rundvlees, maïzena, peper, runderbouillon, sherry, ui, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

ragu van mamma angela

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, bladpeterselie, bouquet garni, pancetta, extra vergine olijfolie, gehakt, lamsschouder, laurierblad, olie, olijfolie, orecchiette, oregano, passata, pecorino, ragu, rode wijn, rosbief, rozemarijn, runderbouillon, salie, tomaten, ui, varkensribben, varkensschouder, varkensvet en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

La paupiette de gargantua - Gigantische gevulde vleesrol

Ingrediënten:
bacon, boter, broodkruim, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, épice fines, fond, ham, knoflook, kool, laurier, maïzena, niervet, olie, peper, peterselie, reuzel, rosbief, runderbouillon, runderkogel, snijbiet, spinazie, tijm, ui, varkensnet, vet varkensspek, waterkers, worstvlees, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Rundvlees in oestersaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, asperges, gember, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor rundvlees, medium dry sherry, oestersaus, rosbief, runderlende, sesamolie, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Aardpeersoep met parelgort

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, laurier, olie, olijfolie, parelgort, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, uien en wortel

Soort:
soep/bouillon / rundvlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Rundvlees met gebakken mihoen - daging sapi dan mihoen

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, djahé, goela djawa, hollandse garnalen, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, mager runderstoofvlees, mager rundvlees, maïzena, mihoen, olie, peper, runderbouillon, sambal oelek, tomaat, ui, verse bieslook, verse garnalen, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees / pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gesmoord rundvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, jeneverbes, laurier, olijfolie, parmaham, peperkorrels, runderbouillon, rundvlees, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit  - Lange tafels

Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:

Pappardelle met italiaans stoofvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, pappardelle, parmezaanse kaas, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, tomaten, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Italiaanse stroganoffschotel

Ingrediënten:
balsamicoazijn, champignon, kappertjes, knoflook, olijfolie, pasta, peper, provençaalse kruiden, rode paprika, runderbouillon, rundvlees, tomaten uit blik, ui en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...