Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, dragon, ei, eidooier, fruit, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tijm, ui, vlees, volle melk, water, witte peper, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: