Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Cannellinibonen met olijfolie
- Ingrediënten:
- bleekselderij, cannellinibonen, knoflook, laurier, olijfolie, rode ui, salie en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / tussengerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: