295 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercourgettefruitgroenteknoflookkruidenlaurierolieolijfoliepaprikapeperpeterselierozemarijnselderijspecerijentomatenpureeuivetvleeswaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Top 5: recepten met bleekselderij

Ingrediënten:
avocado, bleekselderij, boerenkool, bruine rijst, chili, eiwitten, grapefruit, groene appel, groenten, lente-ui, lever, mayonaise, noedels, paprika, peterselie, pinda, radijs, rozijnen, sinaasappel, tomaat, tonic, kruiden, vet, walnoten en witlof

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Bleekselderij & boerenkoolsalade met pittige pindadressing

Ingrediënten:
appelazijn, azijn, water, basilicum, bleekselderij, boerenkool, bruine rijst, chili, chilipeper, dressing, eiwitten, gehakt, groenten, koriander, honing, knoflook, kokosazijn, kokosolie, kruiden, limoen, maple syrup, noedels, olie, pinda, pinda’s, rijstazijn, rode peper, sesamolie, sojasaus, bleekselderij en kruiden

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Harira: Marrokaanse soep van tomaat en kikkererwten

Ingrediënten:
kikkererwten, tomaat in blik, bouillon, fruit, gember, groentebouillon, groenten, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, kruiden, kurkuma, linzen, olie, paprikapoeder, peper, pompoenpitten, rode linzen, rood pepertje, knoflook, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, kruiden, wortel en wortels

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Kalfsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, kalfsbotten, kalfspoulet, knoflook, laurier, prei, tijm, tomaat, ui, winterwortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Consommé van kip

Ingrediënten:
bleekselderij, eiwit, kippenbouten, kippenkarkas, kippenpoten, laurierblaadje, prei, tijm, tomaat, ui, verse peterselie, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, eekhoorntjesbrood, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, ñoraspaprikas, peperkorrel, prei, tomaat, ui, venkelknol, verse tijm en wortel

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Wildbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbes, knoflook, laurier, peterselie, prei, rode wijn, tijm, tomaat, uien, wildafsnijdsel, wildbotten, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Klassieke Franse bouillabaisse

Ingrediënten:
bleekselderij, eierdooier, knoflook, laurierblad, mosterd, olijfolie, prei, rode peper, saffraan, saffraanpoeder, sinaasappelschil, stevige witte vis, stokbrood, tijm, tomaat, ui, venkelknol, venkelzaad, visbouillon en witbrood

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, laurier, pastinaak, prei, tijm, tomaten, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Winterminestrone

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, groene kidneybonen, knoflook, knolselderij, olijfolie, parmezaanse kaas, pastaschelpjes, prei, tomatenblokjes uit blik, verse tijm en winterwortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Kreeftfond

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cognac, dragon, jeneverbessen, knoflook, kreeftkarkassen, kruidnagel, laurier, olie, prei, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Recept uit 500 slowcooker recepten:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, tomaat, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Basisrecept uit Smaakvrienden:

Kalfsfond

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, kalfsbotten, kalfsschenkel, knoflook, laurier, prei, rozemarijn, tijm, ui, vleestomaat, winterwortel, witte peperkorrels en witte wijn

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Krabfond

Ingrediënten:
bleekselderij, cognac, dragon, jeneverbessen, knoflook, krabkarkassen, laurier, olijfolie, peper, plantaardige olie, prei, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Ribollita

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, cannellinibonen, cavolo nero, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, knoflook, landbrood, laurier, olijfolie, prei, pruimtomaten uit blik, rozemarijn, savooiekool, tijm, tomaten, ui, wortel, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Basisrecept uit Down to earth:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, dille, knoflook, koriander, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterselie, prei, rozemarijn, steranijs, tijm, tomaat, ui, venkel en wortel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Basisrecept uit Een kookboek.:

Tomatensoep basisrecept

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gerookt paprikapoeder, groentebouillon, knoflook, peper, prei, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...