Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, brood, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit BioBudget:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Varkensvlees:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Bartje Boemboe:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: