934 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencitroensapdilledragoneigroentebouillonkervelknoflookkruidenmelkolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalottijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelsla met roomkaas en bieslook

Ingrediënten:
bieslook, ciderazijn, extra vierge olijfolie, gele ui, nieuwe aardappel, peper, peterselie, roomkaas, sjalot, wijnazijn, zout en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:

Speltsalade met jonge bieslook, appel en pompoen

Ingrediënten:
appelazijn, bieslook, citroensap, goudreinet, olie, pijnboompitten, pompoen, pompoenpitten, speltkorrels, troebel appelsap en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / groente
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Veldsla met steur

Ingrediënten:
bieslook, ciderazijn, groene peperkorrels, olijfolie, steurfilet, toast, veldsla en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zalmtartaar

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, olijfolie, peper, wittewijnazijn, zalmfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Slaharten met kruiden

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bieslook, dijonmosterd, dragon, kervel, olijfolie, peper, slaharten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Dungesneden stokvisfilet

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bernagie, bieslook, citroensap, knoflook, olijfolie, stokvisfilet, veldsla, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:

Salade van kaas en uien met romige kruidendressing

Ingrediënten:
bananensjalotten, bieslook, botersla, crème fraîche, eikenbladsla, extra vierge olijfolie, paardenbloemblad, rodewijnazijn, romeinse sla, roquefort, rucola, walnoten, wittewijnazijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Steurtartaar

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, kappertjes, olijfolie, peper, sjalot, steurfilet, toast, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kalfstartaar met mosterd-cognacsaus

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, citroensap, cognac, dijonmosterd, kalfsfilet, krulpeterselie, olijfolie, peper, bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:

Geraspte appel-bietensalade

Ingrediënten:
bieslook, ciderazijn, extra vierge olijfolie, koolzaadolie, peper, rode biet, rode handappel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Kruidenkazen

Ingrediënten:
bieslook, brandnetel, cayennepeper, citroensap, harissa, jalapeñopeper, karnemelk, korianderzaad, melk, mosterdzaad, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, provençaalse kruiden, tijm, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Salade met zalmforel em komkommer

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, knoflook, komkommer, olijfolie, sjalot, tomaten, witte peper, wittewijnazijn, zalmforelfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...