Gemarineerde rauwe tonijn met verse grapefruit en rucola

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 48 in Vis en schaaldieren .

Gang:
voorgerecht
Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Macarons met Hollandse garnalen en yuzu

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Scallop Tartare

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Mayonaise van avocado

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Japanse gemarineerde makreel

Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington