Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gepaneerde kalfslever
- Ingrediënten:
- ei, kalfslever, knoflook, paneermeel, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, citroensap, eidooier, groente, kalfsvlees, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, room, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Joodse keuken: