Recept uit Speisekammer:
Szechuan-olie
- Ingrediënten:
- arachideolie, chilivlokken, gember, kaneelstokje, laurier, sechuanpeper, steranijs en zout
- Keuken:
- Chinees / Noord-west-Europees
- Soort:
- vegan / inmaak / saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kruidnagel, kurkuma, nootmuskaat, olijfolie, peper, specerijen, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Speisekammer:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Goed zoet:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Karin:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Goed zoet:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Basisrecept uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: