Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Varkenslende met laurier
- Ingrediënten:
- extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, peperkorrels, ui, varkenslende en witte wijn
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken: