Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, groentebouillon, halfvolle room, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Snack of tussendoortje uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan: