64 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebotercitroencourgetteeiextra vierge olijfoliegroentebouillongrof zeezoutkaasolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpestoricottarucolaspaghettiuiwaterzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Risotto tomaat-basilicum

Ingrediënten:
basilicum, droge witte wijn, olijfolie, groentebouillon, kaas, pijnboompitten, risottorijst, knoflook, tomaten en 
zout en peper

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, extra vergine olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino en pijnboompitten

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, grof zout, knoflook, olijfolie, pecorino en pijnboompitten

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Eliche met pesto

Ingrediënten:
basilicum, eliche, extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:

Eliche met pesto

Ingrediënten:
basilicum, eliche, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Recept uit Toscane:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino en pijnboompitten

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Basisrecept uit Koken met kruiden:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, broodkruimels, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorinokaas en pijnboompitten

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Basisrecept uit Trattoria:

Klassieke pesto

Ingrediënten:
basilicum, boter, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino en pijnboompitten

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Basisrecept uit Margriet kookboek:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorinokaas, pijnboompitten en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

pesto

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten en zout

Soort:
saus/dressing/jus / saus
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Spaghetti met pestosaus

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, pijnboompitten, spaghetti, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Pesto

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, peper, pijnboompitten, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Pesto à la Genovese

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, pijnboompitten en verse knoflook

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Traditionele pesto

Ingrediënten:
basilicum, extra vergine olijfolie, harde kaas, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie, pijnboompitten, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Pesto rosso

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde tomaten in olie, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, pijnboompitten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
sauzen
Haal meer recepten op...