249 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembouilloneifruitgroenteknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesuikertijmuivisvleeswaterwortelzout
zout en peperzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Recept uit Salade:

Boerenkool met botersla en bavette

Ingrediënten:
boerenkoolblad, botersla, citroen, extra vierge olijfolie, fleur de sel, half gedroogde tomaatjes, kappertjes, pikant gerookte paprikapoeder, roomboter, runderbavette en sjalot

Soort:
salade / rundvlees
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Risotto met vlees

Ingrediënten:
boter, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, rode wijn, seccole, ui en vleesbouillon

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Warm vlees

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, bouillon, donker bier, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, margarine, nootmuskaat, peper, rundvlees, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Vlees met pasta

Ingrediënten:
gedroogde pasta, geklaarde boter, gember, kaneel, korianderzaad, olie, peper, rijst, vlees, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Recept uit Smokey goodness:

Bavette gordita's met chipotle-hollandaise saus

Ingrediënten:
bavette (vlees), chipotleflakes, eidooier, gerookte-paprikapoeder, ghee, gordita's, ingelegde rode ui, knoflook, komijn, koriander, limoen, nacho's, olijfolie, peperkorrels, veldsla, wittewijnazijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gesmoord rundvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, jeneverbes, laurier, olijfolie, parmaham, peperkorrels, runderbouillon, rundvlees, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Basis saus voor vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, duif, eend, hert, kalf, kip, knoflook, lam, laurier, patrijs, plantaardige olie, rozemarijn, rund, sjalot, tomatenpuree, varken, vleesafsnijsel, vleesbouillon, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe vervang je vlees of vis?

Ingrediënten:
hamburgers, eieren, eiwit, haring, havermout, kidneybonen, lijnzaad, lijnzaadolie, linzen, makreel, noten, peulvruchten, pijnboompitten, pinda’s, vis, vlees, walnoten, yoghurt, zalm, zonnebloempitten en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe vervang je vlees of vis?

Ingrediënten:
hamburgers, eieren, eiwit, haring, havermout, kidneybonen, lijnzaad, lijnzaadolie, linzen, makreel, noten, pijnboompitten, pinda’s, vis, vlees, walnoten, yoghurt, zalm, zonnebloempitten en zuivel

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch / avondmaal uit Noedels:

Udonsoep met rundvlees en bamboescheuten

Ingrediënten:
bamboescheuten, gedroogde shii-takes, geklaarde boter, gembersap, lente-ui, lichte sojasaus, mirin, runderbouillon, rundvlees, sake, udonnoedels, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord rundvlees - brasato

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, mager runderstoofvlees, olijfolie, peper, rode wijn, rundermuis, rundvlees, tomaat, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Rundvlees op Bourgondische wijze

Ingrediënten:
bloem, boter, braadjus, champignon, dunne room, majoraan, paprikapoeder, rode wijn, rundvlees, spekblokjes, tomatenpuree, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

In ragû gestoofd rundvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cayennepeper, knoflook, koksroom, olijfolie, oregano, prei, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, varkensvet, verse basilicum, verse peterselie en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Haal meer recepten op...