Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, citroensap, courgette, ei, fruit, groene paprika, groente, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peper, peterselie, rijst, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Recept van Honger als een paard:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Recept van Honger als een paard:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit delicious. magazine - 2010-01:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-01:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Lunch uit De kunst van het koken: