Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappel met laurier
- Ingrediënten:
- kruimige aardappel, laurier, olijfolie, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Recept uit Home made:
Recept uit Spis:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo: