Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Geroosterde kalfslever in een darmnet
- Ingrediënten:
- darmnet, kalfslever, laurier, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- barbecue/grill / kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, specerijen, suiker, tijm, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas: