Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, specerijen, spinazie, suiker, tijm, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Spis:
Lunch uit Comptoir Libanais:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi: