Recept uit De worst story:
Gefermenteerde droge worst Knoflook en Nootmuskaat
- Ingrediënten:
- kleurzout, knoflooktenen, nootmuskaat, poedersuiker, rugvet, startercultuur, varkensschouder, witte peper, witte wijn en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroen, citroensap, ei, gekookte ham, gerookt spek, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rauwe ham, tomatenpuree, ui, vlees, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Diner uit Wrap 'n roll:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Eten in Italie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel: