Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, brood, eidooier, kaneel, knoflook, koriander, kruiden, mager rundergehakt, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, tomatenpuree, ui, vlees, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit 101 ballen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk simpel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:
Snack of tussendoortje uit Ciao Bella:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Brindisa:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek: