94 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconbleekselderijbloemboterdroge witte wijneikippenbouillonknoflookkruidenkruidnagellaurierlaurierbladolieolijfoliepeperreuzelrunderbouillonsjalottomaatuiwaterwijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tong met ui, tomaat en witte wijn

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kalfsmergpijp, kruiden, olijfolie, rundertong, tomaat, ui, verse peterselie, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels en zwoerd

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Terrine van rund en peterselie

Ingrediënten:
biefstuk, cognac, hamlappen, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piment, sjalot, tijm, zoete witte wijn en zout

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Ham met peterselie - jambon persillé

Ingrediënten:
kalfspoot, kalfsschenkel, knoflook, laurierblad, rauwe ham, sjalot, tijm, verse dragon, verse kervel, verse peterselie, peper, witte bourgogne, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei / feestdagen / paté/terrine
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip met wijn en roomsaus

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, cognac, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, maïzena, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Ham in aspic met peterselie - jambon persillé, tradition bourguignonne

Ingrediënten:
bladgelatine, bleekselderij, bourgogne aligoté-wijn, braadvocht, crème fraîche, gepekelde varkensschouder, gladde peterselie, grof zeezout, knoflook, kruidnagel, laurierblaadjes, peperkorrels, prei, reuzel, sjalot, tijm, ui, varkenspoot, peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gevulde kalfsborst

Ingrediënten:
droge witte wijn, ei, kalfsborst, knoflook, pancetta, peterselie, prei, rode wijnazijn, salie, tijmblaadjes, ui, vers broodkruim en winterwortel

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pipe rigate met doperwten en ham

Ingrediënten:
boter, diepvrieserwtjes, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, panna da cucina, parmaham, peterselie, pipe rigate, prosciutto crudo, room, kruiden, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Varkensterrine met verse piccalilly

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemkool, boter, droge witte wijn, geelwortelpoeder, gelatine, haricots verts, kristalsuiker, paprika, peperkorrel, rode peper, stokbrood, tijm, ui, varkenspoot, wittewijnazijn, wortel en zoetzure augurk

Soort:
mosterd / paté/terrine
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Nasi Putih

Ingrediënten:
asem, citroen, citroensap, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, knoflook, kruiden, kruidnagel, kunyit, laos, lomboks, olie, pure chocolade, rijst, runderlappen, salamblaadjes, santen, sereh, knoflook, uien, vlees, water, wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met kippenlevertjes

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, olijfolie, risottorijst, sjalot, spek, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Lams- of geitenstoofpot

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, geitenvlees, ham, knoflook, lamsvlees, laurierblad, olie, peterselie, prei, tijm, ui, wijn, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gekookte ham Porte Maillot - jambon à la Porte Maillot

Ingrediënten:
basilicum, boontjes, boter, bouillon, droge witte wijn, erwten, jonge wortel, kaneel, knoflook, kropsla, kruidnagel, laurierblad, lente-ui, licht gezouten ham, nootmuskaat, peper, tijm, ui, verse peterselie en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamsbout met doperwtensaus

Ingrediënten:
doperwten, hamkluif, kruiden, kruidnagel, lamsbot, laurierblad, olijfolie, ontbeende lamsbout, peper, spinazieblad, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...