Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, ei, fruit, granen, kaas, knoflook, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, suiker, tijm, tofu, ui, vis, vlees, water, yoghurt, zaden, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Kochen für zwei:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Solo Food:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: