wild

Zoek naar wild in jouw eigen kookboeken

Wild koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Gebraden fazant met pancetta

Ingrediënten:
boter, fazant, groentebouillon, knoflook, laurier, pancetta, salie en vin santo

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Hertengebraad - carne de ciervo asada

Ingrediënten:
brandewijn, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, peper, reuzel, rode wijn, schouder van hert, ui, verse marjolein, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Hertenfilet met knoflook en basilicum in een wijnsaus

Ingrediënten:
basilicum, groene olijven, hertenfilet, knoflook, peper, rode wijn, tomaat, vetstof, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Goulash van ree, hert of everzwijn

Ingrediënten:
bloem, champignons, gerookt spek, kruidentuiltje, tomatenpuree, uien, vetstof, vleesbouillon, wijnmarinade en wild

Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Konijn cacciatore met worst en basilicum

Ingrediënten:
ansjovispasta, basilicum, champignons, groene paprika, italiaanse kruiden, italiaanse worst, kippenbouillonblokje, knoflook, konijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomaat uit blik, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenvlees in een rijke jus met salie en kastanjes

Ingrediënten:
bacon, bloem, hertenvlees, jeneverbessen, kastanjes, knolselderij, olijfolie, peterselie, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, sjalot en worcestersaus

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenvlees in een rijke jus met bier en bruine suiker

Ingrediënten:
bacon, bloem, donker bier, donkerbruine suiker, hertenvlees, jeneverbessen, knolselderij, olijfolie, peterselie, runderbouillon, runderbouillonblokje, sjalot en worcestersaus

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenvlees in een portsaus met rode bessen

Ingrediënten:
bacon, bloem, hertenvlees, jeneverbessen, knolselderij, olijfolie, peterselie, port, rodebessengelei, runderbouillon, runderbouillonblokje, sjalot en worcestersaus

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Konijn in gelei

Ingrediënten:
bieslook, gelatine, kervel, knoflook, konijn, peterselie, tijm, ui, witte wijn en wortel

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gemarineerde hazenrug

Ingrediënten:
cayennepeper, champignons, gerookt spek, hazenrug, knoflook, maïszetmeel, peper, peterselie, sjalotje, vetstof, wijnmarinade en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tournedos van konijn met groene kool en champignons

Ingrediënten:
boschampignons, gerookt spek, heidebitlikeur, kalfsfond, konijnenrug, nootmuskaat, peper, room, savooiekool, sjalotten, tijm, vetstof en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijnenfilet in een hampakketjes

Ingrediënten:
boschampignons, eierdooier, konijnenfilets, peper, rauwe ham, sjalotten, tuinkruiden, vetstof, wijn en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijnenrug met mosterdkorst

Ingrediënten:
appel, broodkruim, knolselderij, konijnenrug, laurier, mosterd, peper, peterselie, tijm, vetstof, water en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijnenrug met papaja

Ingrediënten:
citroen, honing, kervelblaadjes, konijnenrug, papaja, peper, room, sojasaus, vetstof en zout

Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Konijn cacciatore met chianti

Ingrediënten:
ansjovispasta, champignons, chianti, groene paprika, italiaanse kruiden, kippenbouillonblokje, knoflook, konijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomaat uit blik, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijn met krieken

Ingrediënten:
konijn, kriekenbier, krieken op sap, laurier, maïszetmeel, peper, rode ui, tijm, vetstof en zout

Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Konijn cacciatore

Ingrediënten:
ansjovispasta, champignons, groene paprika, italiaanse kruiden, kippenbouillonblokje, knoflook, konijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomaat uit blik, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenworstjes in donker bier

Ingrediënten:
bloem, donker bier, hertenworstjes, laurier, mosterd, olie, runderbouillon, runderbouillonblokje, tijm, ui en worcestersaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenvlees in een rijke jus

Ingrediënten:
bacon, bloem, hertenvlees, jeneverbessen, knolselderij, olijfolie, peterselie, runderbouillon, runderbouillonblokje, sjalot en worcestersaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijn met pruimensaus

Ingrediënten:
citroen, gedroogde pruimen, honing, kaneelpijpje, kippenfond, konijn, mosterd, peper, peperkoek, suiker, uien, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
wild
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

WIldzwijnfilet met rozenbottelsaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, gort, knoflook, olie, peper, rode wijn, roodloof, rozenbottelgelei, runderbouillon, slagroom, wildzwijnfilet en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn met laurier - coniglio all'alloro

Ingrediënten:
konijn, laurierblad, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Konijn met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, droge witte wijn, kappertjes, knoflook, konijn, laurier, olijfolie, rode peper, rozemarijn, ui, winterwortel en wortel

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Everzwijnfilet met gemengde champignons

Ingrediënten:
appel-perenstroop, champignons, everzwijnfilet, peper, vetstof, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gebakken hazenfilet met peertjes

Ingrediënten:
appelen, appel-perenstroop, azijn, citroen, hazenrugfilet, kaneelstokje, laurier, peper, peren, rodekool, saffraan, sjalotje, suiker, tijm, ui, vetstof, water, wildfond en zout

Soort:
wild