wild

Zoek naar wild in jouw eigen kookboeken

Wild koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Gebraden fazant met pancetta

Ingrediënten:
boter, fazant, groentebouillon, knoflook, laurier, pancetta, salie en vin santo

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / hoofdgerecht uit Nigella Express:

Gegrild hertenvlees, roze appelmoes met gin en baby-preitjes uit de oven

Ingrediënten:
appel, baby-preitjes, boter, citroensap, gin, hertenlende, knoflook, knoflookolie, lente-ui, maldonzout, olijfolie, rode chilipeper, steranijs, ui, worcestersaus en zwarte peperkorrels

Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenvlees in een rijke jus met bier en bruine suiker

Ingrediënten:
bacon, bloem, donker bier, donkerbruine suiker, hertenvlees, jeneverbessen, knolselderij, olijfolie, peterselie, runderbouillon, runderbouillonblokje, sjalot en worcestersaus

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenvlees in een portsaus met rode bessen

Ingrediënten:
bacon, bloem, hertenvlees, jeneverbessen, knolselderij, olijfolie, peterselie, port, rodebessengelei, runderbouillon, runderbouillonblokje, sjalot en worcestersaus

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Cured Venison Tartare with Coffee

Ingrediënten:
bramen, hertenfilet, koffie, venkel en gerookt zout

Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Konijn cacciatore met worst en basilicum

Ingrediënten:
ansjovispasta, basilicum, champignons, groene paprika, italiaanse kruiden, italiaanse worst, kippenbouillonblokje, knoflook, konijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomaat uit blik, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenvlees in een rijke jus met salie en kastanjes

Ingrediënten:
bacon, bloem, hertenvlees, jeneverbessen, kastanjes, knolselderij, olijfolie, peterselie, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, sjalot en worcestersaus

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn met laurier - coniglio all'alloro

Ingrediënten:
konijn, laurierblad, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Wildezwijnshaas met jeneverbessen

Ingrediënten:
bosui, boter, jeneverbes, knoflook, olijfolie, wildzwijnshaas, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

WIldzwijnfilet met rozenbottelsaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, gort, knoflook, olie, peper, rode wijn, roodloof, rozenbottelgelei, runderbouillon, slagroom, wildzwijnfilet en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
wild
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Recept uit Rijksmuseum kookboek:

'Knien in 't zoer', konijn op zijn Limburgs

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, jeneverbes, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, peterselie, rinse appelstroop, tam konijn, wild konijn, winterpeen, witte wijnazijn, zilverui, zout en zwarte peper

Keuken:
Nederlands / Limburgs
Soort:
wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Hertenrib met granaatappel en knoflookpuree

Ingrediënten:
aardappel, boter, granaatappel, hertenrib, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, suiker, wildfond en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenworstjes in donker bier

Ingrediënten:
bloem, donker bier, hertenworstjes, laurier, mosterd, olie, runderbouillon, runderbouillonblokje, tijm, ui en worcestersaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Konijn cacciatore met chianti

Ingrediënten:
ansjovispasta, champignons, chianti, groene paprika, italiaanse kruiden, kippenbouillonblokje, knoflook, konijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomaat uit blik, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Konijn cacciatore

Ingrediënten:
ansjovispasta, champignons, groene paprika, italiaanse kruiden, kippenbouillonblokje, knoflook, konijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomaat uit blik, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenvlees in een rijke jus

Ingrediënten:
bacon, bloem, hertenvlees, jeneverbessen, knolselderij, olijfolie, peterselie, runderbouillon, runderbouillonblokje, sjalot en worcestersaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
wild
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Konijn in gelei

Ingrediënten:
bieslook, gelatine, kervel, knoflook, konijn, peterselie, tijm, ui, witte wijn en wortel

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Everzwijnkoteletjes met kumquats en knolselderijfrietjes

Ingrediënten:
bloem, blond bier, boter, ei, everzwijnkoteletjes, kalfsfond, knolselderij, kumquats, peper, postelein, room, sherry, sherryazijn, suiker, vetstof en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Biefstukjes van jong everzwijn met groentekoekjes en peren

Ingrediënten:
aardappelen, citroen, eieren, everzwijnbiefstukjes, jenever, jeneverbesjes, peper, peren, room, vetstof, wortelen en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Hindennootjes met mango

Ingrediënten:
balsamicoazijn, hindenfilets, mango, peper, saffraan, sinaasappelen, suiker, tuinkers, vetstof en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Reerug

Ingrediënten:
bouillon, champignons, citroen, gebardeerde reerug, peper, room, selderij, uien, vetstof, witte wijn, wortel en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gegrilde everzwijnfilet met oesterzwammen en spinazie

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladspinazie, everzwijnfilet, oesterzwammen, peper, peperbolletjes, suiker, vetstof, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijn op z'n Vlaams

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bruine suiker, konijn, peper, pruimen, rode wijn, rozijnen, spek, uien, vetstof en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijn zoetzuur

Ingrediënten:
azijn, konijn, kruidnagels, laurier, maïszetmeel, peper, suiker, uien, vetstof, water en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijnenrug met mosterdkorst

Ingrediënten:
appel, broodkruim, knolselderij, konijnenrug, laurier, mosterd, peper, peterselie, tijm, vetstof, water en zout

Soort:
wild