Laurierblad

Laurierblad wordt beschouwd als laurier.

Probeer eens Verstegen Zakje laurierblad heel (via ah.nl).

Alternatieve namen: laurierblaadje en laurierblaadjes.

Zoek naar laurierblad in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met laurierblad in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste laurierblad recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient laurierblad:

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:

Bruine ragoûtsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, bruin van jus, champignons, foelie, gekruide bouillon, kalfsgehakt, laurierblad, mager rookspek, peperkorrels, peterselie, tijm, tomaat, ui en wortel

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Verse geitenkaas in bladeren gewikkeld

Ingrediënten:
bourbon, brandnetelblad, calvados, citroenblad, druivenblad, eau de vie, fijn zeezout, geitenmelk, groene koolblad, kastanjeblad, laurierblad, mesofiele startcultuur voor kaas, stremsel, stro en vijgenbladeren

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Geurig kerriepoeder

Ingrediënten:
fenegriek, kaneelstokje, kardemompeul, kerrieblaadjes, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:

RIJST met vermicelli

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, groentebouillon, laurierblaadjes, rijst en vermicelli

Keuken:
Libanees
Soort:
rijst / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / bijgerecht / nagerecht uit Brits bakboek:

Custardsaus

Ingrediënten:
eigeel, foelie, laurierblad, melk, rietsuiker en volvette room

Keuken:
Brits
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Bijgerecht uit Baru Belanda:

Acar bij ode aan rendang

Ingrediënten:
geelwortelpoeder, javaanse suiker, kaneelstokje, laurierblad, water en witte wijnazijn

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Recept uit Mavis kookt:

Gemberbier

Ingrediënten:
citroenzuur, gemberwortel, kersenessence, kruidnagels, laurierblad, perenessence, pimentkorrels en suiker

Keuken:
Surinaams
Soort:
zoet / niet-alcoholische drank
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

confit de canard

Ingrediënten:
aardappels, eendenbouten, eendenvet, groene asperges, knoflooktenen, laurierblaadjes en peper en zout