Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Chateaubriand volgens Escoffier
- Ingrediënten:
- boter, in boter gebakken aardappel, ossenhaas, peterselie en vleesjus
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met in boter gebakken aardappel in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient in boter gebakken aardappel:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Lunch uit Greenfeast 50x snel & vega:
Lunch / buffet / avondmaal uit Verrot lekker:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes: