Droge kruiden

Zoek naar droge kruiden in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met droge kruiden in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste droge kruiden recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient droge kruiden:

Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Sparbitter & Sparmartini

Ingrediënten:
citroenschil, droge vermout, ijsklontjes, jenever, jeneverbessen, korianderzaadjes, pimentbessen, korianderzaad, vermout en wodka

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Rond de tafel der Romeinen:

Absint

Ingrediënten:
absintalsem, aromatische bladeren, costum, dadel, mastiek, saffraan en wijn

Keuken:
Romeins
Soort:
vegan
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Shellfish jus

Ingrediënten:
dragonextract, witte peper, schaaldierenbouillon, schaaldierenkoppen, vermout en witte wijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Drinken / cocktails uit Culinaria U.S.A.:

Cajun martini

Ingrediënten:
droge vermout, jalapeñopeper en wodka

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Basisrecept uit Wild:

Fond van wild

Ingrediënten:
botten van wild, bouquet garni, mirepoix, wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / wild
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Gepocheerde scholspiesjes

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, droge mousserende wijn, droge vermout, peper, scholfilet, sjalot, verse kervel, visbouillontablet, visfond en zout

Keuken:
Belgisch / Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Kalfsschnitzel met ham en salie

Ingrediënten:
bruine fond, droge vermout, kalfsschnitzel, olijfolie, parmaham, peper, salie, tarwebloem en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Snoekbaarsfarce

Ingrediënten:
droge vermout, peper, room, saffraanpoeder, slagroom, snoekbaarsfilet en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis