Saus voor gekookte kraanvogel of eend

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 312 in Rond de tafel der Romeinen .

Keuken:
Romeins
Soort:
saus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

*Duck Apicius with Hot Quince Gel, Spiced Honey Glass, Braised Turnips with Saffron, Date Puree and Pomegranate and Garum Jus

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Hypotrimma

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Koude dillesaus voor vleeswaren

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Saus voor langoest en sprinkhaankreeft

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen