Gepocheerde scholfilet

Zoek naar gepocheerde scholfilet in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gepocheerde scholfilet in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gepocheerde scholfilet recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gepocheerde scholfilet:

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Soufflé de poisson - Vissoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, gepocheerde scholfilet, gepocheerde tongfilet, gruyère, lente-ui, melk, mousseline-sabayonsaus, peper, sjalot, slagroom, visvocht en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Pizza frutti di mare

Ingrediënten:
artisjokharten, diepvriespizza, fruits de mer, kerstomaat, mozzarella, scholfilet en verse basilicum

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Schol uit de oven

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cajunkruiden, casinobrood, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, schol, scholfilet, sinaasappelschil, visbouillon, visfond, witte wijn en zonnebloemolie

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Visspiesjes

Ingrediënten:
courgette, dille, garnalen, gele paprika, laurier, limoen, marinade voor visspiesjes, scholfilet en zeeduivel

Soort:
vis
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Nieuwpoortse waterzooi

Ingrediënten:
boter, bouillon van kleingesneden groenten, crème fraîche, grietfilet, kabeljauwfilet, kervel, peterselie, poonfilet, scharretongfilet, scholfilet, tarbotfilet, tongfilets, wijtingfilet, witte peper, zeebaarsfilet, zeebrasemfilet, zeeduivelfilet en zeewolffilet

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis