Gemalen rozenblaadjes

Zoek naar gemalen rozenblaadjes in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gemalen rozenblaadjes in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gemalen rozenblaadjes recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gemalen rozenblaadjes:

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Kousksi bil ghalmi - Couscous met schapenvlees

Ingrediënten:
aardappelen, couscous, gemalen rozenblaadjes, gezouten boter, harissa, kaneelpoeder, kardoenstengels, kikkererwten, koolraapjes, olijfolie, paprikapoeder, schapenvet, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Tunesisch
Soort:
schapenvlees / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Manuela Darling-Gansser en Simon Griffiths - Lente in Sicilië

Diner / nagerecht / dessert uit Lente in Sicilië:

gelo di anguria

Ingrediënten:
kaneel, maïzena, pistachenoten, rozenblaadjes, rozenwater en watermeloen

Keuken:
Siciliaans
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Drinken uit Arabia:

Syrische koffie met rozen

Ingrediënten:
anijszaad, espressokoffie, gedroogde rozenblaadjes en gemberpoeder

Keuken:
Syrisch
Soort:
niet-alcoholische drank
Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Recept uit Goed zoet:

Tartelettes met rozenwater en kardemom

Ingrediënten:
agar-agar, amandelmelk, gemalen kardemom, kardemom, melk, rijststroop, rozenblaadjes, rozenwater en volle melk

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Advieh

Ingrediënten:
gedroogde rozenblaadjes, kaneelstokjes, kardamompeulen, komijnzaad en nootmuskaat

Keuken:
Iraans / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit Janine Bruinooge - Jam, gelei, confituur

Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:

Tangerine Love

Ingrediënten:
clementines, kardemompeulen, mandarijnen, rietsuiker en rozenblaadjes

Soort:
zoet / chutney/pickle/jam/compote / broodbeleg / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Basisrecept uit Arabia:

Onze ras el-hanout

Ingrediënten:
anijszaad, foelie, gemberpoeder, kaneel, kardemom, karwijzaad, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, lange peper, lavendel, paradijskorrels, piment, ras el hanout, rozemarijn, rozenblaadjes, steranijs, witte peper en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingemaakte groene vijgen

Ingrediënten:
citroensap, groene vijgen, kardemompeulen, kruidnagels, rozenblaadjes, rozenwater en suiker

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / conserven
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Garam masala II

Ingrediënten:
foelie, gedroogde rozenblaadjes, gemberpoeder, groene kardemompeulen, kaneelstokje, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, venkelzaad, zwart komijnzaad, zwarte peperkorrels en zwart kardemomzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Ras-El-Hanout

Ingrediënten:
anijszaad, chilipoeder, gember, kaneel, kardamompeulen, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, kurkuma, lavendel, nigellazaad, nootmuskaat, paprikapoeder edelsusz, paradijskorrels, rozenblaadjes, steranijs en zwarte peper

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Buffalo bloemkoolwings

Ingrediënten:
bloemkool, bloem, grof zout, harissa, knoflookpoeder, paprikapoeder, roosjes, versgemalen zwarte peper en yoghurtdressing

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / nagerecht uit Moro:

Rozenwaterijs met kardemom

Ingrediënten:
dikke room, fijne suiker, gecondenseerde melk, groene kardemompeulen, kaneelstokje, mastiekkristallen, melk, rozenblaadjes, rozenwater en suiker

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta