Ras-El-Hanout

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 129 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Escarienne-kruidenmix

Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Mahia - Eau-de-vie

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Melange Bourguignon

Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Bieten met een dropsmaak

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress