Mosterd met champagne

Mosterd met champagne wordt beschouwd als mosterd.

Zoek naar mosterd met champagne in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met mosterd met champagne in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste mosterd met champagne recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient mosterd met champagne:

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Reebokmedaillons met kruidenboter

Ingrediënten:
bieslook, boter, grootwild, kervel, mosterd met champagne, peterselie, reebokmedaillons, wildglace, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Houtsnip, gebraden

Ingrediënten:
boter, cognac, foie gras, houtsnip, mosterd, vet spek, witbrood en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Mosterdsabayon

Ingrediënten:
champagne, citroensap, eidooier, grove mosterd, pommerymosterd, sekt, suiker, visfond en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Recept uit Wild:

Roomsaus

Ingrediënten:
mosterd, peper, room, wildjus, witte wijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus / wild
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Mosterdsoep

Ingrediënten:
bieslook, fijne mosterd, grove mosterd, kippenbouillon, koffieroom, vleesbouillon en witte wijn

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Moules á la Dominique

Ingrediënten:
herbes de provence, knoflook, laurierpoeder, mosselen, mosterd, olijfolie, pastis, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Deviled Eggs

Ingrediënten:
bottarga, cayennepeper, champagne-azijn, dragon, ei, mosterd, olijfolie en walnootolie

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Varkenslende met mosterd

Ingrediënten:
dijonmosterd, varkenslende, water, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Parelhoen met dragon

Ingrediënten:
bloem, boschampignons, dragon, mosterd, parelhoen, peper, room, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Kreeftschelpen

Ingrediënten:
bloem, champignons, gemalen kaas, kreeft, mosterd, peper, room, vetstof, witte wijn en zout

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Mosterdsaus

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, mosterd, peper, sjalot, witte wijn, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch