Gemengd zuur

Gemengd zuur wordt beschouwd als pickles.

Zoek naar gemengd zuur in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gemengd zuur in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gemengd zuur recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gemengd zuur:

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Brunch / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Tonijnpastei - pâté di tonno

Ingrediënten:
ansjovisfilets uit blik, boter, citroensap, gemengd zuur, gerookte zalm, olijfolie, peper, sottaceti, tonijn op olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis / paté/terrine
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Fondue van een visser

Ingrediënten:
citroen, creoolse rijst, kabeljauwfilet, kleine gepelde garnalen, krab, langoustines, mayonaise met kerrie, mayonaise met ui en peterselie, met noten gevulde olijven, met paprika gevulde olijven, mosselen, olijfolie, piccalilly, pickles, saffraan, tongfilet, tonijn uit blik, uitjes, vinaigrettesaus met gepocheerde hersenen, zalmfilet, zoetzure augurk, zonnebloemolie, zure augurk en zure roomsaus

Keuken:
Mediterraans
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Incini

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, cointreau, gekonfijte vijg, hendriks gin en vijg

Keuken:
Portugees
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Drinken / aperitief uit Ciao Bella:

Rossini

Ingrediënten:
aardbei, citroensap en prosecco

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kiwisorbet

Ingrediënten:
aardbeien, citroensap, fijne tafelsuiker en kiwi's

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Recept uit Made in Sicily :

Sinaasappelhoningglazuur

Ingrediënten:
citroensap, citroenzest, sinaasappelbloesemhoning, sinaasappelsap en sinaasappelzest

Keuken:
Italiaans
Soort:
glazuur / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Drinken / aperitief / cocktails uit Morito:

Moritopolitan

Ingrediënten:
citroensap, cointreau, granaatappelsap, granaatappelsiroop, ijsblokjes, rozenblaadjes, rozenwater, suikersiroop en zuurbessenwodka

Keuken:
Mediterraans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

mango-ijs

Ingrediënten:
alphonsomango, citroensap, gecondenseerde melk, koffieroom en mango

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta