Fondue van een visser
Een recept van Toussie Salomonson.
Je vindt dit recept op pagina 36 in Het groot fondue boek .
- Keuken:
- Mediterraans
- Gang:
- fondue / gourmet/steengrill/fondue
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten
- citroen
- creoolse rijst
- kabeljauwfilet
- kleine gepelde garnalen
- krab
- langoustines
- mayonaise met kerrie
- mayonaise met ui en peterselie
- met noten gevulde olijven
- met paprika gevulde olijven
- mosselen
- olijfolie
- piccalilly
- pickles
- saffraan
- tongfilet
- tonijn uit blik
- uitjes
- vinaigrettesaus met gepocheerde hersenen
- zalmfilet
- zoetzure augurk
- zonnebloemolie
- zure augurk
- zure roomsaus
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.